Nedělní večerní A/aktivity

16.01.2012 13:21

ZKUSTE PŘEDVÉST PANTOMIMU "SPORTOVNÍ AUTO"!

Tak přesně úkoly takového typu měli naši lyžníci včera večer v neděli. Hráli totiž všichni hru "Activity Gold Edition". A jak to probíhalo?

Nejprve se utovřily 4 družstva, které přesně kopírovaly posádky pokojů. Poté si vždy jeden z jednoho družstva vzal kartičku, na které měl napsané tři pojmy - jakákoliv slova, která používáme denně. Soutěžící si vybral vždy jeden pojem. A který? Toť byla otázka. Ono každý z nich se měl předvádět jinak. Buď pantomimou, nebo se musel "obkecat" či nakreslit!

Každý si na začátku hry myslel, že tohle je jeho parketa, že jeho tým to v pohodě zvládne! Ale po 1. kole zjistili, že takové lážo plážo to asi nebude - ze 4 týmů získal body pouze 1, a ten ještě na hraně časového limitu 1 minuta! Nakonec tento tým celou soutěž vyhrál. :) seznam účastníků v týmu najdete na konci článku.

Ještě před samotnou soutěží si žáci mohli díky klukům z pokoje č. 7 prohlédnout natočená videa a fotky, které máte možnost vidět na našich stránkách. Je Vám asi jasné, že u některých fotek se děti dlouze zasmály, nemluvě o videích a hlavně lopatách :D.

Tým LVVZ