Den druhý - odpoledne

16.01.2012 21:58

UŽ TO JEDE, UŽ TO JEDE!

Tak přesně tento výraz vystihoval odpolední atmosféru na svahu. Po velmi chutném obědě a odpolední siestě znovu zazněl denní rozkaz: ve 14.00 před lyžárnou! A taky se tak stalo. Lyžáky na nohy, lyže přes rameno, hůlky do rukou, helmu na hlavu a ... než jsme se nadáli, už jsme stáli znova u vleku.

Má smysl vůbec zase psát, že sněžilo?! :D Máme takové štěstí, že kdykoliv vylezeme na svah, okamžitě začne padat; zase na druhou stranu můžeme být za to rádi - lyžovat na blátě není to pravé ořechové =o).

Teď je pravý čas opět pochválit naše začínající lyžníky. Opravdu, je to čím dál tím lepší! Zrovna dnes odpoledne jsme již jezdili rychleji, lepší technikou a méně padali. Ostatně, můžete se o tom přesvědčit sami ve fotoalbu "2. den" na Rajče.net anebo zhlédnout videa z dnešního dne na YouTube (odkazy jsou ve Fotogalerii, článek Videa). =oD

Jediné, co nám asi celkovou náladu kazilo, byla přítomnost i jiných zájezdů, ať už lyžařských nebo ryze snowboardových - ale to je opravdu taková drobnost. Prostě lyžování dneska opět bylo SUPER a už nám to připadá trochu jako "klišé" opakovat ta samá slova každý den v každém článku ^^.

Naši lyžníci opravdu podali kvalitní výkon, neflákali se, což se projevilo i na tom, že večer se nesl v duchu klidu, únavy a ospalosti. Byli jsme velmi vděční našim hostitelům, že po dohodě nám změnili večeři z čočkové (měli jsme takový dojem, že bychom nepřežili noc xD - pozn. týmu LVVZ) na smažený sýr s bramborami, tatarkou a zeleninovou oblohou! To byla ale dobrota!

No a večerní aktivity? Původně jsme plánovali s menší diskotékou, ale vzhledem k celkové únavě jsme se po dohodě s dětmi rozhodli pustit film, který si sami vyberou. Asi si dokážete představit, jaká diskuze obřích rozměrů se ihned rozrostla. :D Nakonec jsme přistoupili na fantasy film Čarodějův učeň, který se všem líbil. Bohužel, čas nás tlačil, a proto jsme museli v polovině filmu zastavit promítání, přičemž na druhou půlku se pravděpodobně dodíváme zítra :). Je škoda, že se všichni tak rychle rozprchli, protože jsme jim chtěli pustit videa z YouTube, na kterých jdou vidět jejich výkony, ale na ty se můžou podívat jindy, klidně i doma =o).

Teď už začíná pomalu večerka a vzhledem k již zmíněné únavě doufáme, že panstvo "padne" do několika minut bez řvaní, běhání po chodbách a práskání s dveřmi. ;) 

 

Teď pár řádek k Vám, návštěvníkům webu. Rádi bychom od Vás dostali tzv. feedback. O co se jedná? Nejsme si zcela jisti, jestli je tento web o LVVZ na Morávce užitečný, proto bychom Vás rádi požádali o Váš komentář k webu. A kde ho zanechat? Buď v Knize návštěv, kde k feedbacku můžete připojit i pozdrav pro naše lyžníky, anebo ve Vzkazníku, kdy feedback uvidíme pouze my. Děkujeme za každý komentář, ohromně to potěší. =o))

Tým LVVZ

P.S. Líbí se Vám naše fotky a videa? Napište nám Vaše ohlasy také do Knihy návštěv anebo Vzkazníku! =o)