Den druhý - dopoledne

16.01.2012 12:13

ZDRAVÍME VŠECHNY NAŠE FANOUŠKY! :D

Tak momentálně čekáme na svoji porci oběda po opravdu úžasnéím lyžování. Ale opravdu! Ráno opět začalo sněžit, sice jemně, ale neustáůle. V 9.00 jsme se všichni obutí (už s menšími problémy než včera :D) s lyžemi vydali tentokrát k lyžařskému vleku. Pro některé to však bylo, jako by do nich právě uhodilo - měli totiž strach, že se ihned "vyvalí" a z pomy spadnou. Naštěstí překonali svůj strach a bravurně vyjeli nahoru na kopec.

Tam se naši lyžníci rozdělili do dvou skupin: v té první byla většina z nich, jednalo se o nelyžaře nebo "falešné" začátečníky, no a v té druhé byli již zkušenější, kteří již kopec dokázali sjet bez problémů.

Někteří lyžníci se obávali, že si za celé 2,5 hodiny (9.00 - 11.30) sjedou kopec asi 1x, protože to neumí apod. Omyl! Celkem jej sjeli asi 5x (pisatel článku se jaksi nedopočítal :D - pozn. týmu LVVZ).  Poprvé jeli po malých částech, kdy čekali na své kolegy, což se samozřejmě neobešlo bez menších pádů ;). Podruhé to bylo rychlejší atd. ... a nakonec? To už celý kopec zvládli, sice pomalu, ale přesto! 

Musíme také zmínit, že nás zde v Mezivodí poctil svojí návštěvou sám pan ředitel :) i se svým synkem Vojtou, který se také učil lyžovat. Musíme podotknout, že byl také šikovný a velice se snažil. Pan ředitel zde zůstane přes noc do zítřka. :))

A teď už oběd. Co nás čeká? Česneková polévka a bratislavská plec s omáčkou a knedlíky. Prostě super oběd! :))

   Tým LVVZ

P.S. Ale opravdu tady sněží jako o život. Začínáme se bát, že pomalu to zasype celý penzion =oD.